Planer i helga!

Heisann!

Onsdag-Torsdag: Jeg synes dette ble en veldig kjedelig kveld, så tenkte jeg også ringe Anna, fordi det er kjempelenge siden vi har vært sammen alene nå osv! det var utrolig koselig, og har det veldig koselig nå♥♥ spiser godis, drikker brus, ser på tv og blogger.. mer herlig kan det ikke bli med deg jentami!

Torsdag-Fredag: Er ikke sikker på hva jeg skal finne på, men på torsdag må jeg stå opp kl. 10 elrns? utrolig kjipt, + anna må dra hjem tidligere.. ehehhe, også skal jeg i time med en sånn dame, også etter det skal jeg dra til Øya, fordi jeg skal sette på ekte negler! gleder meg kjempemasse + fredag er det lillejulaften♥ koseeelig!

Fredag-Lørdag:
Fredag skal jeg bære ned alle gavene som skal ligge under juletreet, også skal jeg finne ut hva jeg skal ha på meg osv :-) gleder meg så utrolig mye!! på lørdag er det ENDELIG julaften og det har gått så altfor fort!! skal bli utrolig koselig, også skal vi få besøk av bestemor og bestefar som vi får hvert år,det er så koselig.. + spise masse god mat, desert, film og gaver! jeg bare ELSKER julen♥♥


Fler som gleder seg til jul?

Også, jeg skal prøve og få lagt ut spørsmålsrunden på video.. spørs hvor mange spørsmål som får ogsånn! :-)

- rebekkastensrud - kommenterer alltid tilbake♥


 

3 kommentarer

vetle ringsby

23.des.2011 kl.22:32

Hei sann :D

Siden at det juleaften imorgen, så holder jeg en julekonkurranse. Jeg deler ut fine premier og det er superlett og delta i konkurransen! Hvis du har lyst til å bli med i trekningen av gavene, så klikk innom bloggen min, for mere informasjon. Det er selvfølgelig ikke noe tvang for å være med!

Ha en riktig fin julaften i morgen! Og godt nyttår!

Mvh Vetle Ringsby :-D

rebekka stensrud

23.des.2011 kl.22:49

Tusen takk, det skal jeg! :-)

Du får kose deg på julaften du også, og godt nyttår<3

vetle ringsby

24.des.2011 kl.00:08

awww, ligemåde <3

Skriv en ny kommentar

bekkaslife

bekkaslife

13, Sarpsborg

Hei, jeg er en jente på 13år og kommer fra Sarpsborg! Jeg har hatt mange blogger før, men blir egentlig fort lei av og blogge, men skal prøve og få blogga litt oftere nå. Og etter jeg så bloggen til bestevennen min, fikk jeg insperasjon fra hennes blogg og lagde en ny en, gamle bloggen min het "www.bekka1.blogg.no" for dem som lurte :) <3

Kategorier

Arkiv

hits